The Secret kirjan mukaan elämämme tällä hetkellä on tähänastisten ajatustemme lopputulosta. Laiskana, ylipainoisena, yksinäisenä hahmona sotkujen ja velkojen keskellä sitä on hieman vaikea hyväksyä. Minäkö tilasin itselleni kaiken tämän? Ehkä kuitenkin tein niin. Menestyin joskus paremmin kuin kuvittelin ansaitsevani, joten taisin ajatella itseni sieltä nopeasti alas. Nyt tiedän, että ansaitsen kaiken hyvän, mitä elämälläni on tarjota ja aion sen myös elämääni ajatella. 

 Tätä blogia kirjoittaa siis energinen ja innostunut henkilö, joka vetää puoleensa mukavia ihmisiä ja loistavia mahdollisuuksia.
 

 Ennen Salaisuus-kirjaa olen toki lukenut paljon itsensä kehittämisoppaita. Silloin, kun meni hyvin, ne saivat hyvälle tuulelle ja viime aikoina ne ovat lähinnä ärsyttäneet. Salaisuus sitoo niiden opit kuitenkin hienolla tavalla yhteen. Vetovoiman lain toimivuuden kaikki tiedämme ihan arkielämässä, esim. ostettuamme erikoisen värisen puseron, löydämme sitä väriä kaikkialta.

Tässä blogissa on tarkoitus kirjoittaa oman mieleni hallinnasta ja tuloksista, mutta myös matkan varrella etsiä esikuvia ja todisteita vetovoiman lain toimivuudesta muiden elämässä. Eilen tuli TV2:lta ohjelma Menestyksen hinta Päivikki Palosaaresta. Siinä ohjelmassa tuli paljon todisteita vetovoiman lain toimivuudesta. Hän kertoi tienneensä jo lapseta asti, että hänestä tulisi jotain. Samoin mahdollisuudet ovat tulleet hänen tielleen juuri sopivasti, hän ei usko sattumaan. Ohjelma sinänsä olisi ollut mielenkiintoisempi Menestyksen salaisuus –nimisenä